Nasz profil na Facebook.com - polub nas

POLITYKA PRYWATNOŚCI

POLITYKA PRYWATNOŚCI

Użytkownicy korzystają z naszych serwisów w sposób anonimowy, jednak w celu uzyskania pełnego dostępu do treści oraz  oferowanych usług może być wskazane podanie niektórych danych poprzez wypełnienie formularza. W trakcie rejestracji wymagane jest podanie nazwy użytkownika oraz adresu e-mail. Dane osobowe jeśli są wymienione w formularzu rejestracyjnym nie są obligatoryjne, ich podanie jest dobrowolne.

Informacje dotyczące korzystania z naszych serwisów to m. in. informacje dotyczące interakcji z naszymi serwisami, usługami, np.: informacje dotyczące komputera i logowania tzw. logi systemowe zawierające datę, czas wizyty, nr IP komputera oraz dane na temat statystyki oglądalności stron.

 Administrator danych

Administratorem danych osobowych jest firma Moto Target Robert Szczerbaniak z siedzibą w Łodzi przy ul. Kozietulskiego 21. Przetwarzanie danych osobowych odbywa się zgodnie z udzielonym przez użytkownika zezwoleniem oraz w zgodzie z obowiązującymi przepisami prawa w tym ustawy z dania 29 sierpnia 1997 roku o ochronie danych osobowych oraz ustawy z dania 18 lipca 2002 roku o świadczeniu usług drogą elektroniczną.

Udostępnianie danych, wykorzystanie

Dane użytkowników wykorzystuje się w celach prowadzenia pomiaru i ulepszania usług i treści, informowania o usługach firm trzecich, współpracujących z Moto Target., prowadzenia działań marketingowych lub promocyjnych pod warunkiem wyrażenia uprzedniej zgody przez użytkownika na tego typu działania oraz w celu wysyłania bezpłatnego newslettera z informacjami dotyczącymi serwisów i usług Moto Target.,  o ile użytkownik uprzednio wyraził zgodę na otrzymywanie korespondencji promocyjnej.

Nie sprzedajemy i nie użyczamy danych osobowych użytkowników innym osobom lub instytucjom (z wyłączeniem wypadków udostępnienia na żądanie uprawnionych organów państwa w związku z  prowadzonymi przez nie postępowaniami. Współpracującym z nami agencjom reklamowym ujawniamy    ogólne zestawienia statystyczne, dotyczące oglądalności naszego serwisu i nie zawierające danych pozwalających na identyfikację poszczególnych użytkowników.

Dostęp do danych i prawo ich modyfikacji

Każdy użytkownik naszych serwisów ma prawo do wglądu w swoje dane, aktualizowania ich treści oraz ich usuwania. Można to zrobić albo automatycznie, a jeśli nie ma takiej możliwości, to kontaktując się z Administratorem serwisów redakcja@mototarget.pl lub redakcja@mototabu.pl

Pliki cookie

Używamy tzw. cookies, tj. informacji zapisywanych przez serwer mototarget.pl na komputerze użytkownika, które serwer może odczytać przy każdorazowym połączeniu się z tego komputera.
Korzystamy z usług zewnętrznych firm reklamowych. Firmy te mogą wykorzystywać informacje cookies (z wyłączeniem imienia i nazwiska, adresu, adresu e-mail i numeru telefonu) związane z Twoimi wizytami w tej oraz innych witrynach do wyświetlania reklam towarów i usług, które mogą Cię zainteresować.
Pliki cookie umożliwiają wyświetlanie użytkownikom konkretnych reklam na podstawie ich wizyt w  witrynach internetowych. Użytkownik może zrezygnować z używania plików cookie. 

Linki do innych stron

Nie ponosimy odpowiedzialności i za linki umieszczone w serwisach, umożliwiające użytkownikom bezpośrednie przejście na inne strony internetowe. Niniejszy dokument odnosi się jedynie do serwisów których Administratorem jest Moto Target.

Zmiany w niniejszej polityce prywatności

W przypadku zmiany zasad polityki prywatności Moto Target poinformuje o tych zmianach za pośrednictwem odpowiedniego zawiadomienia w serwisie lub serwisach, których ta zmiana dotyczy.

Kontakt

Wszelkie pytania oraz uwagi odnośnie zasad polityki prywatności oraz ich przestrzegania należy kierować na adres redakcja@mototarget.pl lub redakcja@mototabu.pl, lub pisemnie na adres siedziby Moto Target.
Moto Target, 94-012 Łódź, ul. Kozietulskiego 21 .